Bejelentkezés

*
*
Ha elfelejtette a jelszavát, ide kattinva kérhet újat.
Mégse

Regisztráció

*
*
Kérjük olyan e-mail címet adjon meg, amit valóban használ, mert ide fogjuk küldeni a visszaigazolást a rendeléseiről.
*
*
Belépés Facebook fiókkal
Regisztrált már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhet!
Mégse

Garanciális feltételek

Garancia

Az Ön által vásárolt óra/ ékszer kifogástalan minőségü és mielött elküldtük Önnek, gondosan átvizsgáltuk.
A minőség megőrzése érdekében felhívjuk szives figyelmét a rendeltetésszerinti használatra, melyet ezen weboldal alján az Ékszerápolás pontban olvashat el.

Az órákat ékszereket felöltözés után utolsóként rakjuk magunkra. A legtöbb ékszerben aludni, házimunkát végezni, nem szabad. Az ékszerek és órák egymás melletti viselése felületi kopást okozhat, amire garanciát vállalni nem tudunk.
Ütéstől, külsőbehatásoktól, vegyszerektől, kémiai anyagoktól, parfumtől, uszodavíz, mosószerek, testápolók óvni kell az órákat és ékszereket is.

Amennyiben mégis bármi történne a tőlünk vásárolt órákkal, ékszerekkel, kérjük forduljon hozzánk, a lehetőségeinken bellül segítségére leszünk, hogy megnyugtató megoldást talaljunk.

1, A jótállás a vásárolt termék átadásától kezdődik és a termék leírásban feltűntetett ideig tart. A jótállási idő és a jótálással kapcsolatos kikötések a vásárló a fogyasztói törvény álltal meghatározott jogainak megfelel és azt nem korlátozza.

2, A jótállási igenyt a jótállási jegy vagy a vásárlást hitelt érdemlő igazolásával lehet kérvényezni. Kérjük ezeket a dokumentumokat őrizzék meg.

3, A vásárolt termék jótállási időn bellüli sérülése esetén a fogyasztó kérhet javítást vagy cserét. Ha ezek nem lehetségesek rajtunk kívülálló okok miatt vagy aranytalanul nagy költségek miatt akkor a vásárló árleszállítást kérhet vagy a szerződés megszűntetését kérheti.

4, Cégünk a jótállási igényeket a lehető leggyorsabban, 2 héten bellül próbálja elvégezni, ha rajtunk kíívülálló okok ezt nem hátráltatják. A jótállási idő meghosszabbodik azzal az idővel amíg a vásárló nem tudja a terméket rendeltetés szerűen használni a termék sérüléséből kifolyólag.

5, A jótállást a üzleteinkben illetve a márkaszervízekben is érvényesíteni lehet. A jótállási igényt a termék sérülése esetén a lehetőségekhez képest leggyorsabban kell érvényesíteni. A jótállási igeny érvényesítését jegyzőkönyvbe vesszük fel menlynek másolatát a vásárló megkapja.

6, A jótállást a márkaszervíz kizárólag érvényes jótállási jegy alapján tudja elvégezni. A jótállási jegy bármilyen módosítása, információ hozzáadása vagy elvétele a jótállás azonnali megszünését vonja maga után. Ha a jótállási jegy nem szabályosan lett kiállítva az nem érinti az eladó jótállási kötelezettségeit.

7, A jótállási igény nem érvényesíthető, az alabbi esetekben:
- Ha a sérülés nem rendeltetésszerű használatból fakad (ütés, karcolás, kopás). Kérjük tekintse meg ezen weboldal alján az ékszer ápolási szabályokat.
- Az álltalános mindennapi használatból fakadó kopás után nem lehet jótállást érvényesíteni.
- Ha a teméket nem az 5-ik pontban meghatározott helyeken probálja javíttatni vagy bárminemű változtatást végezni.