Bejelentkezés

*
*
Ha elfelejtette a jelszavát, ide kattinva kérhet újat.
Mégse

Regisztráció

*
*
Kérjük olyan e-mail címet adjon meg, amit valóban használ, mert ide fogjuk küldeni a visszaigazolást a rendeléseiről.
*
*
Belépés Facebook fiókkal
Regisztrált már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhet!
Mégse

A regisztrációról

Regisztráció


A GRAV webáruházban, a www.grav.hu weboldalra történő belépés, az oldalon történő böngészés, sőt a vásárlás folyamata is minden látogatónk, partnerünk számára térítésmentesen és akadálytalanul rendelkezésre áll. Az oldal egyes szolgáltatásaihoz való hozzáférés, bizonyos tartalmak, funkciók elérése, a profiladatokkal történő egyszerű vásárlás lehetősége azonban előzetes regisztrációhoz, illetve az oldalba való belépéshez kötött.

Hogyan lehet regisztrálni?
A látogatóknak, vásárlóknak a bal felső sarokban található "Belépés/Profil" blokk "Regisztrálni" menüpontra kattintva van lehetősége regisztrálni, ahol a következő adatok megadására van kötelezően szükség: név, e-mail cím, jelszó illetve ugyanitt kerülhet sor a kötelezően elfogadandó Általános Felhasználói Feltételek és az Adatvédelmi Elvek elfogadására.

A regisztráció elküldése után a rendszer a megadott email címre egy megerősítő emailt fog küldeni, amiben található linkre kattintva lehet a felhasználói fiókot, a regisztrációt aktiválni.

Hogyan lehet a felhasználói adataimat módosítani?
A felhasználó az oldalba való belépés után a bal felső sarokban található "Profil" blokk "Adataim" menüpontra kattintva éri el felhasználói fiókját, amelyben aztán tetszőlegesen szerkeszthetővé válnak a regisztrációkor megadott regisztrációs adatok, illetve ugyanitt van lehetőség az adatok módosítására, újabb adatok felvételére, a vásárlást és a kiszállítást megkönnyítő adatok felvitelére.

Mit kell tenni abban az esetben, ha a felhasználó elfelejtette a jelszavát?
Ebben az esetben a "Profilom" blokk "BELÉPÉS" menüpontban az elfelejtett jelszó szakaszban lehet az ott található linkre kattintva új jelszót igényelni. Itt meg kell adni a regisztrációkor használt e-mail címet és a rendszer haladéktalanul megküldi az új jelszót a megadott e-mail címre, amivel azután már be lehet jelentkezni a webáruházba.

Hogyan lehet az adataimat, a felhasználói fiókomat törölni?
A felhasználó fiókját és adatait a "Profilom" blokk "Adataim" menüpontban a "PROFIL TÖRLÉSE" gombra kattintva lehet kezdeményezni. Ebben az esetben a rendszer adminisztrátorai a törlésre vonatkozó igény beérkezését követően haladéktalanul a vonatkozó adatokat, a felhasználó profiljában található személyes és egyéb adatokat véglegesen és visszavonhatatlanul törölni fogják a webáruház rendszeréből.

A felhasználói adatok törlésével párhuzamosan a rendszer a felhasználó megadott email címére az adatok és a fiók törléséről egy értesítést küld a felhasználónak.