Bejelentkezés

*
*
Ha elfelejtette a jelszavát, ide kattinva kérhet újat.
Mégse

Regisztráció

*
*
Kérjük olyan e-mail címet adjon meg, amit valóban használ, mert ide fogjuk küldeni a visszaigazolást a rendeléseiről.
*
*
Belépés Facebook fiókkal
Regisztrált már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhet!
Mégse

Ezüst ékszer karbantartás

Ezüst ékszerek karbantartásaÖtvös műhelyünkben a beruházott gépeknek köszönhetően az elszineződött ezüst ékszerek tisztítását könnyen meg tudjuk oldani.

Azonban szeretnénk segíteni abban, hogy Te is kiváló állapotban tarthasd otthon ezüst ékszereidet.

Az ezüst ékszereink több mint 92%-a színtiszta ezüstöt tartalmaz. Az ezüst az arannyal ellentétben könyebben lép reakcióba más anyagokkal mint például a kénnel ami az elszineződést okozza. Az ezüst ékszerek be is feketedhetnek ha például gyógyvízbe kerülnek vagy olyan parfüm, bőrön keresztüli kipárolgás éri őket, amellyel intenzív reakcióba lépnek.

Többféle megoldás létezik az ezüst ékszereink tisztán tartására.


- Az egyik megoldás, hogy ékszereinket használjuk rendszeresen, ugyanis a minimális napi kopás sok esetben elég ahhoz hogy az ékszer felülete tiszta maradjon.

- Tisztító kendő: A webshopunkban is kapható ezüst törlőkendők, amelyekkel az ékszerek könnyen tisztíthatóak. Ezek a kendők tisztító anyaggal vannak átitatva és nagyon sokáig használhatóak. Sohasem szabad őket kimosni, hiszen akkor eltűnik belőlük a tisztító anyag. Ha a felületük szürkés lesz nem szabad őket eldobni, mert még sokáig használhatóak maradnak.
Ha szeretnél tisztítókendőt rendelni írj nekünk:
borealis@borealisora.hu


- Tisztító folyadék: A piacon ugyancsak kapható többféle ezüst tisztító folyadék, amellyel olyan helyeken is meg lehet tisztítani az ékszert, amelyeket törlő kendővel nem lehet elérni. Figyelni kell arra, hogy a folyadékokba az ékszerrel együtt gyöngyöt, követ és más anyagokat ne merítsünk bele, mert megrongálódhatnak. A tisztítás után az ékszert sima vízben mosd le és puha ronggyal törölgesd meg.


- Egyéb egyszerűbb módok is találhatóak az interneten amelyeket mi nem javaslunk, de a praktikusság szempontjából megemlítjük. Az ezüst ékszerekről gyengébb szennyeződést szappanos víz és puha kendővel meg lehet próbálni eltávolítani. Durvább szennyeződést fogkefével és fogkrémmel is meg lehet próbálni eltávolítani. Ezek a módszerek viszont nem eredményeznek magas fokú felülettisztítást és mi nem javasoljuk az alkalmazásukat.

Ha kérdésed van írj nekünk:
borealis@borealisora.hu
Borealis Team